3 Nisan 2010 Cumartesi

MÜJDAT GEZEN SANAT MERKEZİ (MSM)



Mart 2009 itibariyle Panora AVM’de açılan Müjdat Gezen Sanat Merkezi (MSM), konservatuvarı, aktör stüdyosu, modern ve dünya dansları, baleden resime uzanan branş dersleri ile Ankara’da önemli bir açığı kapatıyor.

MSM’nin Ankara’ya getirdiği bir diğer yenilik ise kaliteli çocuk oyunları. Ankara’da çocuk tiyatrolarının sayısı az olmasa da, MSM’nin alışveriş merkezi içerisinde yer alması ciddi bir avantaj sağlıyor.

MSM kadrosu ilk olarak Pinokyo’yu oynadı. İkinci oyun Şirinler’di. Son olarak ise Sünger Bob’un Neşeli Okyanus Macerası’nı sahneye koydular.



Yaklaşık 1 saat 20 dakika süren oyunlar çocukların dikkatini kesintisiz ayakta tutmayı başarıyor. Oyuncular çok sempatik. Dekor gayet başarılı. Kostümler de ilgi çekici. Özellikle Sünger Bob oyununun kostümleri için ciddi bir emek sarfedilmiş.

Cumartesi ve Pazar günleri 13.00’te Pinokyo, 15.30’da Şirinler ve 17.30’da Sünger Bob sahneleniyor. Haftanın iki günü, dört buçuk saat süreyle üç oyunu da sergileyen oyuncu kadrosunun bu anlamda da başarısı takdire değer…

Çocuklu etkinlik için favorilerden… Mutlaka gidiniz !

Müjdat Gezen Sanat Merkezi: Panora AVM, Kat 2, Oran
Tel: 312 491 9907
www.ankaramsm.com

Hiç yorum yok: